01 De chirurg

Geplaatst op maandag 01 augustus 2022 @ 00:14 , 129 keer bekeken

Boek 1 : De chirurg

's Nachts dringt hij hun huizen binnen. Hij sluipt door slaapkamers waar vrouwen zich nog onbewust zijn van de verschrikkingen die ze spoedig zullen doorstaan. De precisie waarmee de moordenaar te werk gaat duidt erop dat hij een gestoorde man is. De kranten geven hem al gauw de onheilspellende bijnaam 'De Chirurg'.

 

De enige aanwijzing waar de politie over beschikt is een andere chirurg, het slachtoffer van een bijna identieke misdaad. Twee jaar geleden vocht dokter Catherine Cordell terug en slaagde ze erin haar aanrander neer te schieten. Nu verbergt ze haar angst achter een koel en elegant uiterlijk en haar welverdiende reputatie.

 

Catherines zorgvuldig in stand gehouden façade stort ineen als deze nieuwe moordenaar de details van haar beproeving blijkt te kennen. Met elke moord daagt hij haar uit, komt hij dichterbij. Haar enige troost is Thomas Moore, de rechercheur die de zaak onderzoekt. Maar zelfs hij kan Catherine niet beschermen tegen een briljante jager die inspeelt op de geheime angsten van vrouwen - en daarvan geniet.

Schrijver: Tess Gerritsen 
Oorspronkelijke titel: The surgeon 
Eerste uitgave: 2001 
ISBN/EAN: 9789044325256 
Ebook: 9789044330939 
Uitgever: The House of Books


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: